Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöheketerapeuttinen vauvahieronta hoitaa vauvaa vyöhyketerapian ja hieronnan keinoin. Kehon rentoutuessa vauva voi paremmin ja perheessä jaksetaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Asiakkaamme ovat saaneet apua muun muassa suolisto vaivoihin, koliikkiin, uniongelmiin ja erilaisiin kehon jännitystiloihin, pään kääntymiseen, lonkan alueen ongelmiin ja refluksi tyyppisiin pulmiin.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta auttaa poistamaan vauvan kehon jännitteitä pehmeästi, mutta tehokkaasti, jolloin vauva rentoutuu. Hieronta on sarjahoitoa ja yleensä hoito kertoja tarvitaan 3-6 riippuen vauvan ongelmasta. Hoitoa voidaan tehdä myös säännöllisesti kehoa huoltavana ja rentouttavana hemmotteluhoitona. Myös vauvan keho tarvitsee ja ansaitsee jännittysten ja lihaskipujen hoitoa siinä missä aikuisenkin. Monet tyypilliset ongelmat esimerkiksi imetykseen liittyen juontavat juurensa juurikin vauvan pään, suun ja niskan alueen kireyksiin, joita voidaan tehokkaasti hoitaa vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla.
Tyytyväiset asiakkaamme näkyvät myös sivustomme kuvissa.

Kun vauva voi hyvin äidinkin stressi ja huoli vähenee. Silti myös äidin kehoa ja hyvin vointia on tärkeää hoitaa. Saatavissa myös vyöhyketerapeuttista hierontaa äidille. <3

Vauvat nauttivat hieronnasta ja kehon hoitamisesta aivan erityisellä herkkyydellä