Ota yhteyttä ja varaa aika

Sonja Orupabo vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja ja imetysohjaaja p.0453502964 e-mail: sonjahoitaa@gmail.com

Hinnat : Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45€/45min, vyöhyketerapeuttinen hieronta taaperot ja lapset 55€/45min, aikuisen ja vauvan hieronta 80€ 1h 30min, Imetysohjaus (sisältää suun ja pään alueen hieronnan) 60€/1h, Imetysohjaus ja vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 75€ 1h20min

Katso vapaat aikamme alla olevasta linkistä ja varaa aika sähköisesti!


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta rentouttaa ja hoitaa vauvan kehon jännittettä hellästi, mutta tehokkaasti. Kehon ogelmakohtiin keskittymällä voidaan saada apua myös esim. parempaan uneen sekä vatsantoimintaan. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta toimii parheiten sarjahoitona. Sarja on yleensä 3-6 hoitokertaa. Hyvä hoito väli on kerran viikossa. Aloituskerralla tehdään pieni haastattelu ja kartoitetaan vauvan tilannetta. Ensimmäisten kahden hoitokerran välillä on yleensä vain muutama päivä, jonka jälkeen siirrytään usein kerran viikossa rytmiin.

Hieronnat tehdään vauvaperheen kotona tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Toimialueena pääkaupunkiseutu. Vauvoja hierotaan yleensä noin 20-30 minuuttia tehokkaasti vaikka käynti aika saattaa kokonaisuudessaan olla pidempi.

Hoito esteitä ovat esimerkiksi muutaman päivän sisällä otettu rokote, antibioottikuuri, kuume, erilaiset kasvaimet ja vakavat terveydelliset tilat.
Koska olemme vastuullinen toimija emme myöskään toimi koskaan vastoin terveydenhuollon ammattihenkilöiden antamia neuvoja ja hoitosuosituksia. Tämä hoito on vauvan hyvinvointia lisäävä tukihoito, joka ei korvaa lääkinnällisiä tarpeita tai terveydenhuollon hoitotoimenpiteitä.

Kehon rentoutuminen ja jännitteiden väheneminen auttavat vauvaa voimaan paremmin