Imetysohjaus

Imetyohjausta ja tahdistetun pulloruokinnan neuvontaa

Imetysohjauksessa saat käytännön neuvoja ja ohjausta imetyksen erilaisiin ongelmatilanteisiin. Ohjausta on saatavissa myös tahdistetu pulloruokinnan tekniikoihin ja asentoihin.

Kun ruokailut sujuvat äiti ja vauva voivat paremmin. Yhdistettynä vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan saadaan ohjauksesta ja tekniikoista paras hyöty sekä vauvalle, että äidille.

Vauvan hyvä imuote ja juuri sinulle ja vauvallesi oikeat asennot auttavat imetyksen ja pulloruokinnan sujuvuuteen ja vähentävät hyvin usein myös mahaongelmia vauvalla. Käytännön vinkit auttavat saamaan arjesta sujuvampaa. Keinot löytyvät teidän ehdoillanne ja juuri teidän yksilöllisiin tarpeisiinne.

Ohjauksessa kiinitetään huomiota myös ja erityisesti äidin oikeaan asentoon. Näin äidin selkäongelmat ja niskahartia ongelmat vähenevät yleensä huomattavasti. Vauva saa myös suun ja pään alueen hierontaa juuri niille alueille, jotka ovat hänen kannaltaan parhaita paikkoja hoitaa.

Myös äidin kehon ongelmakohtia voidaan samalla hoitaa ja tehdä kokokehon rentouttava hoito myös aikuiselle ja/tai isommalle sisarukselle. Katso alta hinnastomme ja varaa aika!

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45€/45min Taaperot ja lapset 55€/45min

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta rentouttaa ja hoitaa vauvan kehon jännittettä hellästi, mutta tehokkaasti. Kehon ogelmakohtiin keskittymällä voidaan saada apua myös esim. parempaan uneen sekä vatsantoimintaan. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta toimii parheiten sarjahoitona. Sarja on yleensä 3-6 hoitokertaa.

Imetysohjaus/ tahditetun pulloruokinnan ohjaus ja pää- sekä suunalueen hieronta 60€/60min

Tässä imetysohjauksessa edetään yksilöllisesti sinun ja vauvasi tarpeista käsin. Käytännön vinkeillä ja kokeilemalla löydämme juuri teille oikeat asennot ja rutiinit. Pään- ja suunalueen hieronnalla autetaan vauvaa löytämään oikea imuote ja vähennetään usein myös vatsaongelmia tehokkaasti.

Imetysohjaus ja vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 75€/1h20min vauva äidin ja vauvan hoito 80€/1h30min

Äiti sinulla on oikeus voida hyvin! Rentoudu yhdessä vauvan kanssa. Ihanassa ja rentouttavassa vyöhyketerapeuttisessa hoidossa.

Myös äidin kehon jännitystiloja on tärkeää hoitaa hyvin, jotta arki sujuisi entistä paremmin.

Testaa ja ihastu!

Avaimia imetyksen tueksi

Rentoutuminen Läheisyys

Hyvä imuote Oikeat asennot

Tutkittu tieto Äidin hyvinvointi